今日有事黎到中环!见时间尚早,就去饮咖啡,食个包先啦!!好多款拣!其实都唔知有咩特色!不过其实都系喺店度既咖啡包黎,所以买之前可以喺店内闻下d sample先😂😂闻左一轮我拣左Birthday Wish!店内有好多款味道既牛角包,上次试过几款味,最好食系kaya口味!今次再Encore!!落左单唔驶5分钟就有得拎喇。第一次买黎饮既时候,捧住兜咖啡唔知去边度饮好,店员叫我地坐附近既lift上平台花园饮!𠮶度风景好,不过天气太冻就唔去得喇。对咖啡冇乜研究,呢个咖啡闻落唔算香,但就冇乜苦涩味,落埋个Cream加糖都几好饮呢个kaya牛角包真系大推!喺ifc都系卖廿几蚊。入面仲有kaya酱!!唔会干争争!!大家如果行过,都可以试下好似我地咁,买个咖啡买个包上去平台花园chill下。几好享受😎😎
今日有事黎到中环!
见时间尚早,就去饮咖啡,食个包先啦!!

闻左一轮我拣左Birthday Wish!

呢个kaya牛角包真系大推!
喺ifc都系卖廿几蚊。

入面仲有kaya酱!!唔会干争争!!

2024-02-03
  • Kaya Croissant