2018-11-20
女仔对粉红色总有d情意结,呢间全店行lady优雅路线既Girlboss,就岩哂女孩们装逼疯狂打卡啦👭.Bossy Royal Set $368成个set包2款沙律,appetiser,主菜两个人share好够食~而且三层架好有贵妇high tea feel👸🏻港女们至爱😆.玻璃樽沙律沙律望落细细樽,但份量都ok,d sauce酸酸地几开胃,特别钟意烤南瓜松子仁鸡丝沙律(松子仁好香)☺️三文鱼柚子柠檬沙律既橄榄油就有d太多,少少抢左柚子汁既风头.Girls分享盘👏🏼推介大大盘有哂薯条、鸡翼、鸡串,全部味道都唔错,估佢唔到番薯薯条有惊喜!番薯味好重👍🏻炸物食落口唔会油淋淋,ok香口.龙虾包龙虾肉份量系多既!虾肉新鲜爽口,同个面包又几夹㖞~而且面包烘过皮层够香脆,夹埋龙虾同点酱食唔会干真真~.饭 & 意粉虽然芝士味够重,但做唔到risotto种creamy口感,似白汁烩饭多d😯意粉白汁cheese味唔错,但感觉同海胆唔太夹,两样野各自个味都几抢,分开应该会好味d🤗
Bossy Royal Set $368
成个set包2款沙律,appetiser,主菜
玻璃樽沙律
三文鱼柚子柠檬沙律既橄榄油就有d太多,少少抢左柚子汁既风头
Girls分享盘👏🏼推介
龙虾包