2018-03-17 66 浏览
食物 好味 买相都靓 但个四眼女阿姐 态度好差 两人入座 4人枱 枱面有两份落单纸 我朋友揸住笔点紧菜 我睇紧另一份 佢系背后一手抢了我朋友份单 抛过隔离位 话两个人睇一份得啦 😨 吓? 我地划紧倡 佢放返底 😒 之后有一位入坐 叫人搭枱 但有其他枱冇人 那客人 坐了隔一张枱 佢好大声话我朋友 咁大个袋 阻住人点坐入去呀 😨 附近D客人已望住佢搅错 我朋友只是将一个普通tote bag 放身边那张櫈 会唔会太过份 再入客人入去 两位 坐对面张吉枱 妙人话人坐四人枱 又不停闹其他伙记唔执枱 未食完已经想走 依个环境 就算食物几好 地方几干净都冇用 完全觉得讨厌 请依间饭店 好好检讨一下 冇夸张 全部客人都睇到听到 一肚气离开 我们叫了粗炒 生煎包 及五色粉皮 都好味的 至于价钱都偏贵 粗炒要七十几蚊 但只有两片薄肉片 而生煎包要九蚊
食物 好味 买相都靓 但个四眼女阿姐 态度好差

我们叫了粗炒 生煎包 及五色粉皮 都好味的