2017-06-11 73 浏览
之前去日本旅行已经见到日本妹疯食churros,人人都一手一个边食边自拍,单睇卖相已经呃到好多like ! churros 就是西班牙传统甜点, 又名「西班牙油炸鬼」,是经过日系手艺将之融合品味与时尚,却能令传统变身潮物,并已经登陆the one😎😎今次黎得the one 紧要去潮店品尝一下Wow 😳 呢杯popcorn cheese yogurt一上枱即刻引黎全场目光!先讲卖相值情满分,真系岩晒我呢d浮夸的港女,打卡呃like一流😂当然唔止有样,其实味道都唔错,yogurt 可以中和下cheese 的漏,不过饮晒成杯真系好饱!唯一挑别d popcorn 唔够脆口,如果一脆一软的对比更出会更出色!Strawberry churros 卖相真系攞满分,香脆可口churros 配埋酸酸甜甜士多啤梨,令人不禁一口接一口!正!真是好推介俾d sisters gathering,唔止食物卖相靓又美味,而且环境又干净舒服!希望下次有机会试下咸食,会有不一样的惊喜
今次黎得the one 紧要去潮店品尝一下
Popcorn  yogurt