2018-07-22 184 浏览
我们一行十几人去食四季文昌,对佢地环境设计都欣赏。佢地上菜系快,个汤底系几好饮😋。由于佢地系俾左间房我地,嗌侍应比较难,但他们态度系尚算ok。但恶梦就开始了,我地叫左几杯野饮,有3杯迟迟都未到,我们谅解星期六日客人较多,出饮品会慢左。但系我地由7:30pm左右催到9:00pm,追了侍应4次都未有野饮,未免太过份吧!?到9:00pm,我们真系急唔住!走到水吧问,水吧职员答已经出左个3杯野饮。我地同佢讲无啊,个职员都系答已经出左啦!OK,水吧职员咁坚持,我转身向收银职员要揾经理对单。女经理黎到已经黑口黑面,无讲野就印单。之后佢就讲左一句「今日忙」OK!我体谅!对单我地就指俾佢睇边3杯,个女的经理就讲「得啦!」就走。同行只系问多句「今次真系有啦麻?」女经理竟然发火闹「咁我入去整啰!」之后冲入水吧,仲加左一句粗口俾我地,再扔单入水吧。我真系哑左😶我地做错咩?因为我地等左个半钟追你地单,而无体谅你忙?朋友系食过再推介我地黎食,真心几钟意哩间野。不论食物,环境和侍应都几好。我地食完,个侍应好主动执野,再帮我攞个生日蛋糕出来,点埋蜡蜡,再俾碟我地。系抵赞👍🏼但哩位女经理用粗口闹我地,我地blackl

但哩位女经理用粗口闹我地,我地blacklist哩间野。
2018-07-21
庆祝纪念