上星期去新文华间贡茶买咗杯奶盖乌龙茶, 发觉佢依然系偷工减料(一年前已经觉得系咁) 论系加配料定奶盖, 都比以前/ 其他分店 少, 今次专登影相为证 !!! 虽然系通胀, 但都唔系少得咁可怜嘛 !!!!!返到office, 谂住叹下个奶盖, 竟然比我发现有只蚊, 真系火都离呀 又刚完lunch hours, 唔可以落去换, 唯有"毕"走果奶盖, 只饮乌龙茶, 茶味仍够清甜 加埋咖啡冻, 配合得刚好, 几解渴, 味道保存得几好到今日, 我专登去加连威老道买, 人地奶盖有正常的一吋, 同埋盖面系会有红色贴字啰.我唔信 加连威老道既舖租 同 新文华 会差好远 , 大家都系尖东区, 点解会分别咁大!!!!!!!!!!!!!!!! 自加料事件后, 我决定永远唔会再系新文华 度买同埋我会考虑去食环处投诉!!!
竟然有蚊, 证明间嘢干净极有限, 员工又求其
个奶盖只有1cm咁多, 少得可怜
!!!!!

同埋我会考虑去食环处投诉!!!
正 (加连威老道既)
正 (加连威老道既) 呢个份量先系正常
2012-05-24
等候时间
10 分钟 (外卖自取)
正 (加连威老道既)
正 (加连威老道既) 呢个份量先系正常