2019-02-15 171 浏览
之前有见过呢间泰拳国菜餐厅一路都无机会去试,终于寻晚可以试到,叫咗个炒通菜食落无咩味到,个波罗炒饭 d 饭淋到好难食,表面太落炒得好靓,食落就知系点,只系个虾饼及冬荫功汤都 ok. 串烧系猪肉及鸡肉 ok, 牛肉串烧 d 肉硬到好难食. 夜晚菜式价钱唔算平,碟碟都九十几至百几蚊,但最重要系个服务唔得,成间餐厅你会留意到几个侍应主力系做紧传菜员,真系要落单只系个矮矮哋嘅男人无著制服落单多,唔知佢系间嘢老板定经理,但佢个态度真系麻麻,叫佢落单时扮睇唔到或认人,仲要对主佢哋员工爆晒粗口,讲真如果真系老板,佢对客人唔系应该会好招呼d? 如果咁嘅态度食过一次你估会唔会再有下次呢? 见个食评话呢间唔错觉得都讲系会嘅午餐或下午茶抵食,但晚餐食过可能又唔同,会唔会再返食?答案系”唔会”,其他评价等 d 人自己去评。
2019-02-14
庆祝纪念