假日同朋友想试新野, 于是近近地揾左呢间coffee shop. 等左3个字就有位, 间舖冇相睇咁大, 位同位之间有少少迫, 而且店内温度有啲高, 我同朋友都觉得热我地原本想试 tiramisu, 但3点零钟就已经卖晒. 于是我地叫左个苹果tart 同brownie, 仲要左杯ice latte 同diryApple Tart with ice-cream $73食落同平时果啲苹果tart唔同feel (完全冇肉桂味) 苹果唔香, tart 底普通, 苹果同tart 个味系分开既, 味道唔一体. 唯一好味系个雪糕, 有啲nuts 喺入面又够creamyBrownie with ice-cream $73以为 Brownie 实冇死, 点知佢个texture 出事. 旧野好易散, 冇左平时好rich 好chewy 既感觉. Ice latte $42个杯系茶餐厅用开既冻饮杯, 饮落去成杯野冇乜啡味同奶, 整体偏淡Dirty $42望落去个样靓仔话latte 好多, 但饮落去都系一样, 咖啡唔香, 奶味又冇. 未试过饮啲咁冇啡味既咖啡整体黎讲野食同野饮既味道都一般, 成件事好overpri

Apple Tart with ice-cream $73

Brownie with ice-cream $73

Ice latte $42

Dirty $42

整体黎讲野食同野饮既味道都一般, 成件事好overpriced, 冇下次