2021-03-14
🇭🇰Oolaa Petite·呢间系我之前有朋友推介话好好食 所以我哋就嚟左试 不过讲真就有少少失望😭😭😭我觉得佢starters最好食 啲主菜比较一般 但系见影得几靓都post下啦 究竟系我地嗌唔岩野食定点🤦🏻♀️·3-course set lunch menu $158·miso tuna & avocado pokesalmon chowder佢个吞拿鱼他他都唔错 连埋个脆皮几夹🤤不过我最钟意都系佢个三文鱼汤 佢饮落真系好smooth 好浓海鲜味 而且都几多三文鱼😍😍·pan fried norwegian salmon fillet1/2 herb roast chicken 佢个三文鱼都juicy嘅 但系佢个皮冇煎到好脆 所以好似冇乜记忆点咁🤭之后佢个烤鸡都系ok嘅 但系又未到超好食 而且我自己觉得佢啲配菜真系唔系好吸引 佢D豆我真系唔识欣赏🤭🤭😂·fresh fruit salad佢甜品其实有creme brulee同心太软拣架 但系因为我真系太饱啦 所以决定食水果算😂😂佢D水果都几新鲜 而且款式都几多 仲要大部分都甜既 系一个健康既好选择😎·#rbyeat#rby西餐#r
3-course set lunch menu $158
miso tuna & avocado poke