2020-12-20
见网上啲人吹到几好食,今日自己一个特登搭车过嚟食哇,真系好一般😅,唔会再黎,亦都唔建议人嚟(除非住附近贪方便食就另计)卫生状况一般,食物等待时间:15-20分钟(即叫即做;佢仲要顾及其他外卖,时间算合理)📍鱼腐牛腩刀削面($46)送豆浆鱼腐一般,冻肉舖货色;牛腩一般,并唔系牛腩,系牛肋条;汤底一般,系一般车仔面汤刀削面唔错,手工野辛苦,如果钟意食厚身嘅面可以叫。(可能因为我食过其他更好既刀削面,边薄中间厚,比较弹牙,面粉较香)重点汤底都系好一般😅,所以整体系一般到冇得再一般⋯(唔难食🤣)送嘅𠮶杯豆浆,好清淡,虽然系送,不过都计落成本之内,将价就价⋯😪📍红油抄手($32)甜辣版上海菜肉云吞,唔香,炸蒜软身,个菜肉云吞ok,用水洗洗下可能会好食啲,但系我唔系想食个云吞,我系要红油抄手⋯本来想中评,因为食物好一般,唔差,系一般中等。但现在差评原因:门口冇写过有最低消费,食食吓隔离有个女仔一样单独来,佢叫杯野饮都唔得,俾个阿姐话佢要有最低消费一碗面,迫佢一系叫多个小食。见过女仔本来想走,但系个阿姐又急急脚帮佢落单,即系逼佢要叫多啲嘢。虽然唔系发生系我身上,不过见到都觉得服务太差,其实冇乜客人,
卫生状况一般,
📍鱼腐牛腩刀削面($46)送豆浆
📍红油抄手($32)
本来想中评,因为食物好一般,唔差,系一般中等。
虽然唔系发生系我身上,不过见到都觉得服务太差,其实冇乜客人,咪俾人饮杯野,饮完咪快快走,唔通贪利呢度好坐咩🤣🤣