(非会员)
2007-03-14 21 浏览
我睇完呢度食评特登去试, 仲叫过外卖, 不过我觉得味道只系一般, 只不过佢地提供ge 食品有比较特别, 附近冇得食咁解.不过, 我想讲一讲卫生问题. 我食过两次, 食品度一次发现有脚, 一次有细乌蝇, 虽然出食都预冇自己整咁干净, 都预会有咁ge加料, 但系冇谂过会100% 命中啰, 我附近食咁多间都冇咁厉害, 其他通常都系几十次有一次中, 而呢间野就100% 命中, 我都唔知系我唔好彩定系咩完因啰.最后我想讲服务问题, 佢地ge运作同一般快餐店唔同, 要出去落单, 我同我个friend 第一次去唔知到, 去到又冇指示, 又冇人话比我地听, 过好耐都冇人理我地, 我个friend 去counter 问, 佢地先讲. 之后等好耐见野食未, 心谂会唔会要出去自己拎? 出到去佢地先话你听会有人食品比我地. 好, 有得食, 咦? 件格仔饼未, 慢慢等啦. 等阿等, 等阿等, 野食晒都未, 去问佢地, 佢地先话想食时要同佢地讲. 大佬, 你估系人都系你熟客咩, 咩都唔讲, 问先讲, 搅到我地食餐饭要成粒钟, 唔系嘛, 酒楼饮茶咩.之后, 又曾经叫过外卖, 听电话个女人(相信系老板娘)不可不

之后, 又曾经叫过外卖, 听电话个女人(相信系老板娘)不可不提, 由于电话比较细声, 所以落单时佢叫我等等我听唔到, 佢竟然话: 我头先都话等等lor (语气都几重啰), 洗唔洗咁呀, 亚姐, 我叫外卖, 唔系问你借钱㖞.

......所以我已经决定唔再帮衬.