2007-10-12 76 浏览
上星期,我同朋友一行四人去左呢到食饭,𠮶时都10:30pm左右,见佢地仲几旺就黎试下.我地全部都系第一次黎呢间餐厅,见个menu都系3传统0既意大利dishes,大家就各人叫一款share.头盘: beef carpatro, jumbo带子,青口同prorini mushroom生牛肉可以啦,无咩特别. jumbo 带子唔觉得有几大,都系普通size,味道一般.青口就唔系好新鲜,食到阵腥味.最好食就系个菇,好香同好清.主菜我地叫左一个chef special 安格斯牛柳,grill prawn, 大蚬意粉同monk fish牛柳ok不过唔够热,唔知系咪因为佢帮我地切开晒,所以冻得快,旧肉系暖.grill prawn---唔好食,无虾味,无鲜味. 意粉同件鱼算几好,几好味,好鲜甜....甜品我地听左个dessert platter,又系好普通0既tiramisu+warm chocolate pludding+tatofu+拿破仑环境几有情调,服务都唔错会介绍下d食物俾我地,又唔赶我地走,不过食物就唔多有水准.我地每人叫左一杯饮品,埋单要$2600....一d都唔抵.真系无下次