2015-11-08 2141 浏览
上个月同事生日黎呢到庆祝,食完之后话服务好好,所以就book枱同男朋友黎庆祝纪念日。一入到黎,觉得装修都几靓,不过坐得就唔系好舒服,因为感觉有d似茶餐厅。坐低就同waitress 讲,之前已经订左个Lobster Roll ($288 set),咁我地再睇下order其他野,因为之前同事讲左佢地既Lobster 味到好一般,所以我地就转order多个拼盘($188)。等左阵,期待既Lobster Roll 黎左啦,食完后,有小小失望,除左薯条都几好食,面包同龙虾肉都系冻既,之后我男朋友叫个侍应拎d番茄酱,唔够5分钟,个侍应问我男朋友拎返,我男朋友话未用完,个侍应讲,但系隔离枱要用㖞,我男朋友就话,咁不如你俾只碟我装一装。(一支番茄酱唔系全场用挂....)食完个拼盘都到左啦,我同男朋友都觉得淡左小小。其实食完都未饱架,不过就冇咩其他野想食,所以最后就order左个甜品($188),个甜品好靓呀,不过唔记得左影相,个甜品系有一柸好似热既绿茶,倒落一个朱古力球,溶开左会有个雪糕系中间,一个红豆味,一个绿茶味既雪糕,仲会有两块好似日本草饼既野伴碟,我都觉得ok 既,甜度适中。其实今次系我第一次
其实今次系我第一次写评论,总结4个侍应,得一个服务好细心,食物方面好一般,唔值呢个价钱(埋单$730)虽然唔系好贵,不过有d失望,可能期望太高。
庆祝纪念
纪念日