2010-05-12 87 浏览
临返屋企见到又到左特价时间, 今次都仲有好多款剩..keke 排队去买先买完当然唔可以即晚食啦, 以免我既体重节节上升 所以, 就变左我同屋企人既早餐, 不过就算唔系当日食, 都唔会变硬或变干, 抵赞~muffin-买二送二不过我最钟意既朱古力冇哂 1) 玉桂苹果 - 正, 好钟意佢面头既玉桂粉, 里面又食到少少苹果2) 紫草莓 - 有一粒粒既, 我唔识形容, 几得意 3) 甘草莓 & 蓝莓, 唔知点解, 呢两个太似, 我好似有D分唔出佢地, 定系小姐拎左相同既俾我? ANYWAY, 佢好左唔系好甜, 我试哂呢四款MUFFIN, 已经饱左一半~ 好彩系早餐, 有大把时间俾我消化cookies-买三送三1) 双重朱古力 - SO RICH 既感到, 朱古力好浓亦好甜~2) 甘草红莓 - 神奇地, 我呢个朱古力爱好者今次觉得咁草红莓好食过朱古力, 可能因为佢既双重朱古力太甜, 红莓Light d, 感觉好d~ 3) 牛油拖肥 - 听个名已经知肥到爆, 不过相对又系好食到爆, 人就系咁矛盾不得了呀, 试哂咁多款已经觉得好饱&好heavy, 唔可以因为佢抵食成日去帮衬
买完当然唔可以即晚食啦, 以免我既体重节节上升
~
muffin-买二送二