2021-12-09 660 浏览
已经食过几次,之前啲质素唔错,所以再黎。有网上book位系方便嘅,不过可能因为平日,所以我7点去到,入面都系得2枱客。有两个地方我觉得有问题,入到去话book左位,之后佢带左我地去2人枱,我见无乜人所以我问可唔可以坐定4人枱。之后佢话book左2人所以留左枱系2人。个阵我都无理嘅,不过到中途开始多人,应该坐左7成,不过我见佢好多4人枱都系唔2人坐,唔明点解book左嘅唔可以坐定,其他就得。第二系叫野食个阵,个侍应后左过黎,我地嗌紧野食,但系门口有人入黎,个侍应就走在去带位,唔理我地,好似人格分烈甘,做做下一样野嘅时候突然劲跳脱唔理做其他野。如果宜间系社企嘅话就无问题嘅,不过如果唔系就好大问题。其他侍应就几好,可能唔忙,会同你倾两句。野食几好食。当日个地痴立立,可能倒泻过野未清洁得干净。
其他侍应就几好,可能唔忙,会同你倾两句。野食几好食。
当日个地痴立立,可能倒泻过野未清洁得干净。
2021-12-08