2025-01-27
早排庆祝朋友生日🎂,一早book定咗食呢间𝑶𝒎𝒂𝒌𝒂𝒔𝒆🍣👯♂️晚市分别有3款𝑶𝒎𝒂𝒌𝒂𝒔𝒆套餐可选:▪️Omakase Flower🌼先付|寿司十二贯|吸い物|甜品(デザ-ト) |$980 ▫️Omakase Sun ☀️先付|刺身三款|御科理|寿司九贯|吸い物|甜品(デザ-ト)|$1380 ▪️Omakase Moon 🌙先付|刺身五款|御科理|寿司十贯|吸い物|甜品(デザ-ト)|$1580我哋两个分别叫咗Omakase Sun ☀️和Omakase Moon 🌙🔸️先付 (前菜)前菜都已经劲靓❤️彷如艺术品一样分别有大虾🦐、梅子干、水云等等而我最特别推介系味付数之子‼️真系第一次听🫨,原来系鲱鱼鱼卵😯食落爽爽地,口感几得意😂🔸️鲛鲽鱼薄切包北海道马粪海胆仪式感满分❤️师傅会加液态氮会慢慢变成泡泡🫧‼️超适合打卡📸内里系鲛鲽鱼薄切包住北海道马粪海胆❤️超鲜甜😍仲要配上鱼子酱,够晒矜贵🔸️鲛鲽鱼薄切配上甜虾肉🦐另一Sun套餐配上鲛鲽鱼薄切配上甜虾肉,一样咁新鲜,口感细嫩柔软😍🔸️北海道厚岸生蚝-大只又鲜甜🔸️三文鱼籽海胆杯-三文鱼籽自家腌制过,味道冇咁咸👍🔸️鳕鱼白子口感绵密柔滑,配上明太子,有少少辣🔥好特别🔸️烟熏
晚市分别有3款𝑶𝒎𝒂𝒌𝒂𝒔𝒆套餐可选:
▪️Omakase Flower🌼
先付|寿司十二贯|吸い物|甜品(デザ-ト) |$980
▫️Omakase Sun ☀️
▪️Omakase Moon 🌙
🔸️先付 (前菜)
前菜都已经劲靓❤️彷如艺术品一样
分别有大虾🦐、梅子干、水云等等
食落爽爽地,口感几得意😂
🔸️鲛鲽鱼薄切包北海道马粪海胆
内里系鲛鲽鱼薄切包住北海道马粪海胆❤️
超鲜甜😍仲要配上鱼子酱,够晒矜贵
🔸️鲛鲽鱼薄切配上甜虾肉🦐
🔸️北海道厚岸生蚝-大只又鲜甜
🔸️三文鱼籽海胆杯-
三文鱼籽自家腌制过,味道冇咁咸👍
🔸️鳕鱼白子
口感绵密柔滑,配上明太子,有少少辣🔥好特别
🔸️烟熏北海道罗臼𫚕鱼
油脂丰富,加上烟熏嘅味道,非常香浓😍
🔸️粒贝刺身- 口感超爽口鲜甜❤️
🔸️雪场蟹脚天妇罗🦀
蟹肉啖啖肉🦀,炸到外脆内软
🔸️🌙寿司十贯|☀️寿司九贯
真鲷鱼|金线鲷|帆立贝
间八鱼|金目鲷|梭子鱼
黑鯥鱼|新鲜鲭鱼|🌙大拖罗 (超肥美🤤)
全部寿司都系师傅精选最新鲜嘅👍食完呢9件其实都已经好饱🤰但重点系我最期待嘅海胆寿司🥰
🔸️海胆寿司👍❤️
师傅加咗成排嘅海胆🫨,绝不手软😍,真系超爆满!!师傅仲会洒上金粉😍令到件海胆寿司更加升华😍‼️海胆仲要超鲜甜❤️❤️❤️
🔸️鳕场蟹脚清汤🦀
每人一碗鳕场蟹脚清汤🦀,味道真系好清甜❤️
🔸️甜品-赤肉蜜瓜🍈+士多啤梨🍓
蜜瓜🍈真系超甜超多汁😍
🔸️总结:食完呢餐饭真系超满足❤️❤️
𝑶𝒎𝒂𝒌𝒂𝒔𝒆黎讲呢个价钱真系性价比几高↗️朋友食完都好满足开心❤️同朋友庆祝生日一啲都唔失礼