唔知系D客嘅问题定个场嘅问题,真系好嘈!入到去系觉得扮高级嘅low场!D人打扮斯文,但个个都好大声讲嘢! 至于食物:人爪鱼,好食,淋,唔似香口胶因为3个人食唔晒一只suckling pig🐷 ,于是叫咗个suckling pig嘅tapas! 真心估唔到嘅好食!toast 同 猪 都系又香又脆!西班牙炒饭就一般般,唔食又好似唔系几好,但$500三只红虾同6粒花甲,性价比又差咗D呢个cheese cake 真心值得等,要15分钟!热辣辣,又浓又香嘅芝士!同一般冻冰冰cheese cake totally different! 真心,食物ok but not the best, 但环境真系好嘈,唔好成口话D国语人嘈,D英文本地专材亦不见得静!
唔知系D客嘅问题定个场嘅问题,真系好嘈!
至于食物:
人爪鱼,好食,淋,唔似香口胶
2019-05-24
庆祝纪念