2009-03-05 432 浏览
今日中午去食午餐,叫左净云吞!其实又唔系话好令人惊叹,但我觉得都好好味!首先每粒云吞大小差不多,唔系大的,是小的。每只云吞有一只虾,不多不少,通常有两粒肥猪肉,同猪肉,肉都好够味!皮都系滑滑薄薄的,价钱唔平,但我既净云吞都有好多粒,唔系出面减价减埋料0个D!最值得赞既系甜品!我见到菜单咁多甜品,好有冲动试晒佢!但我最后拣左汤圆红豆沙!哗!超正!钟意食红豆沙的人一定要试,啖啖沙!可以睇得出系煲左好耐同超多红豆煲成的!糖水唔太甜,好得!好耐未食过咁好味既红豆沙,我见好多人都叫红豆沙食,我就知我冇叫错!至于汤圆!我差唔多最后先食,又系意想不到的好味!入面皮薄馅靓!入面芝麻馅,好香甜。皮薄得黎好烟靭!真系好好味呀!好想再去食!仲有值得一提既系佢既无限酸萝卜供应!好好味呀!好想买一樽返屋企添!总之我一定会再去食的!值得推介!

云吞
酸萝卜