2024-10-25
我系𝟙𝟘月𝟞号 𝒪𝓃𝓁𝒾𝓃𝑒订嘅位本身系订唔到𝟙𝟡号 要不停ᶠ⁵先有呢一日拣但都仲有好多日子可以𝒷𝑜𝑜𝓀到不过听店员讲 ๑ᵒᯅᵒ๑依加连韩国人都飞过嚟订枱食饭再加上播完黑白大厨 已𝒻𝓊𝓁𝓁𝓎 𝒷𝑜𝑜𝓀好彩我够运 ꒰ྀི˶ᐢ•.•ᐢ˵꒱ྀི 可以庆祝到宝贝既生日因为本人唔食鱼 所以个𝔐𝔢𝔫𝔲会有啲唔一样⚈₃⚈ᐝ𝔚𝔢𝔩𝔠𝔬𝔪𝔢 𝔡𝔯𝔦𝔫𝔨 系韩国米酒 有梨同姜既味道再沟啲𝔰𝔬𝔡𝔞 𝔴𝔞𝔱𝔢𝔯𝔖𝔪𝔞𝔩𝔩 𝔟𝔦𝔱𝔢𝔰 有四款 我谂每一季都会转新既𝔐𝔢𝔫𝔲 全部都系细细嚿可以一啖食晒新鲜既刺身虾 再配小老板紫菜萝卜挞 酸酸甜甜本身系鱼挞 而家就变成鱿鱼挞招牌 鲍鱼豆腐皮𝔱𝔞𝔠𝔬 呢款超好食 做到超软身海胆芝麻豆腐 豆腐好滑 有淡淡嘅芝麻香气 再加上新鲜冇腥味嘅海胆 绝配韩国海带生蚝鸭肝 冇谂过鹅肝同生蚝系天仙配 个生蚝仲系好鲜味鱼或扇贝作为主菜 扇贝大大粒 酱汁用左藏红花 橄榄油 南瓜柠檬酱𝔪𝔦𝔵 韩国风干牛肉 鱿鱼筒酿带子招牌 黑松露面 呢款黑松露面上过黑白大厨 细细碟完全唔够 但真系好好食韩国牛肉𝔅𝔏𝔗 𝔟 𝔣𝔬𝔯 𝔅𝔈𝔈𝔉 𝔩 𝔣𝔬𝔯 𝔏𝔈𝔗𝔗𝔘ℭ𝔈 𝔱 𝔣𝔬𝔯 𝔗𝔒𝔐𝔄𝔗𝔒 牛肉系四成熟配以牛
本身系订唔到𝟙𝟡号 要不停ᶠ⁵先有呢一日拣
招牌 鲍鱼豆腐皮𝔱𝔞𝔠𝔬 呢款超好食 做到超软身
鱼或扇贝作为主菜 扇贝大大粒 酱汁用左藏红花 橄榄油 南瓜
柠檬酱𝔪𝔦𝔵 韩国风干牛肉 鱿鱼筒酿带子
韩国牛肉𝔅𝔏𝔗
𝔟 𝔣𝔬𝔯 𝔅𝔈𝔈𝔉 𝔩 𝔣𝔬𝔯 𝔏𝔈𝔗𝔗𝔘ℭ𝔈 𝔱 𝔣𝔬𝔯 𝔗𝔒𝔐𝔄𝔗𝔒 牛肉系四成熟配以牛骨脊汁
𝔖𝔪𝔞𝔩𝔩 𝔡𝔢𝔰𝔰𝔢𝔯𝔱𝔰 总共有四款
𝔅𝔩𝔞𝔠𝔨 𝔱𝔢𝔞 𝔭𝔢𝔞𝔠𝔥 𝔰𝔬𝔟𝔢𝔯𝔱
杏仁布甸洛神花云呢拿薄荷酱 炖蛋 底下仲有脆饼
黄豆粉雪糕 有𝔠𝔞𝔯𝔞𝔪𝔢𝔩 酱 下面有啲脆脆
韩国姜味沾米饼
所有嘢都好𝓝𝓲𝓬𝓮 ദ്ദി˶ー̀֊ー́ ) ✧
店员𝓝𝓲𝓬𝓮 ༘♡ 食物𝓝𝓲𝓬𝓮 ༘♡ 餐厅𝓝𝓲𝓬𝓮 ༘♡
仲可以同到安成宰徒弟ᐧ༚̮ᐧ 𝔹𝕣𝕦𝕟𝕠(𝕁𝕖𝕠𝕟𝕘 𝕁𝕚𝕟𝕙𝕨𝕒𝕟)影相同吹水
今次既生日饭值𝟙𝟘𝟙分呀♡ ྀི