2020-11-13
特别推荐大家✅SHU 秀 (10品)Tempura 10 pieces 《SHU 秀》炸粉好薄,师傅炸完天妇罗都会fing 干d油,所以食落唔会成口油,会比较干身🤗😋而天妇罗仲可以点岩盐 / 柠檬汁🍋一齐食,提升咗食物味道👄芦笋天妇罗🎋,好厚身鲜甜爽脆,炸完之后都好juicy,咬落去好有水份💦虾天妇罗🍤,👧🏻👦🏻觉得天妇罗炸衣永远最夹嘅食物系虾,依度嘅虾天妇罗略嫌有d细只,但食落就好有虾味、好厚实、甘甜,另外厨师会炸埋个虾头,食落好脆口,入面d虾膏都好甘香🤤秀珍菇天妇罗🍄 ,比我哋有d惊喜嘅感觉,佢外层嘅炸衣对比起其他天妇罗特别松脆可口✨, 入面嘅秀珍菇炸完之后都好有水份同菇味,咬落去有爆汁嘅感觉🙊💰$320*Lunch Menu除咗SHU 秀,仲有💰$610 OMAKASE (Tempura 15 pieces)** Lunch Menu included Tempura➕Appetizer➕Salad➕Tendon or Tencha➕Dessert***可以加$80 upgrade北海道二色丼,Uni, Ikura don🍣🍚****头盘柚子啫喱温泉蛋同甜品嘅静冈蜜瓜、秋田梨
✅SHU 秀 (10品)
Tempura 10 pieces
《SHU 秀》
💰$320
****头盘柚子啫喱温泉蛋同甜品嘅静冈蜜瓜、秋田梨都好好食😋