餐厅: 嶺南樓
资讯:

2009-02-15 232 浏览
今日(15-2-2009Sun)全家人同我男友除o左大嫂要返工外,一齐到外婆家见见从外国返o黎渡假o既舅父,我o地今次一行14人,再次o黎到呢o度饮茶,贪呢o度冇人,唔使等嘛.旧年6月第一次o黎时,仍有妈妈在,但今次.....我o地叫o左好多点心,多到我冇可能数到,而且唔系样样都有食,讲讲:海蜇勋蹄,海蜇已经冇醮汁食,竟然辣辣地.烧肉,系皮脆,OK.烧卖,细细粒味道竟然麻麻.萝卜千丝酥,失望.唔热之余重冇萝卜味.奶黄包,同男友share食,馅唔系黄色,只系白白地色,冇奶黄味,唔得.炸鱿鱼须,㶶o左同腍,唔得.棉花鸡,鸡肉好似有异味咁.咖哩鱿鱼,够腍又唔太辣,OK.牛肉肠,啲牛肉味唔多对办㖞,咩肉o黎o架?其他唔记我喇,印象中都冇其他特别好食.环境:今次唔多人,有大枱唔使分枱喇.上次就好热,今次就冻冻地,唔识较温度吗?服务:又同止次差唔多,今次唔明点解唔系full,但啲侍应好似好忙咁,又直行直过睇你唔到.呢餐又唔知几钱埋单,但又应该唔平.

旧年6月第一次o黎时,仍有妈妈在,但今次.....

海蜇勋蹄,海蜇已经冇醮汁食,竟然辣辣地.

烧肉,系皮脆,OK.

烧卖,细细粒味道竟然麻麻.

萝卜千丝酥,失望.唔热之余重冇萝卜味.

炸鱿鱼须,㶶o左同腍,唔得.

棉花鸡,鸡肉好似有异味咁.

咖哩鱿鱼,够腍又唔太辣,OK.

牛肉肠,啲牛肉味唔多对办㖞,咩肉o黎o架?

其他唔记我喇,印象中都冇其他特别好食.

环境:
今次唔多人,有大枱唔使分枱喇.
上次就好热,今次就冻冻地,唔识较温度吗?

服务:

呢餐又唔知几钱埋单,但又应该唔平.