2019-04-18 54 浏览
今日同男友去葵广Shopping,顺便系附近食lunch。Google到lee间餐厅,见环境唔错,所以决定去试一下。我哋见左2个lunch set,每个lunch set都配餐汤 / 沙律,另外仲可以半价叫special drink。是日餐汤系甘笋粟米汤,好浓郁,而且饮落去非常鲜甜👍🏻男友叫左温泉蛋番茄肉酱长通粉,一大只温泉蛋放系碟嘅正中央,笃穿之后睇住蛋黄汁流出,相当治愈🥰除左有番茄味,重有好重嘅芝士味,啱哂既钟意番茄,又热爱芝士嘅我哋😋我叫左腊肠野菌黑松露意大利饭,第一次见黑松露意大利饭配腊肠,但估唔到两者嘅味道都相当之夹。加埋有腊肠伴饭,十分开胃,好快就食完整碟饭🤩特饮的话,我哋叫左热嘅玫瑰鲜奶咖啡 及 冻嘅红豆鲜奶抹茶。玫瑰鲜奶咖啡上,铺左花办,而且仲画埋心心,非常有心思☺红豆鲜奶抹茶,好重抹茶味,啖啖红豆+抹茶,无得弹👍🏻👍🏻👍🏻最后我哋仲叫多一个黑松露芝士吐司,又系劲重黑松露+芝士味,好食到我哋停唔到口😋衰在我哋赶住去shopping,否则lee度嘅环境,绝对可以令我哋过一个悠闲假日😌