餐厅: 天后站清湯腩
资讯:

今日要嚟到康城交收,记得五年前康城得一间惠康🤣🤣今日有个好大商场,方便好多👍🏻👍🏻今日lunch 都食得好饱,所以拣间轻食,粉面就差唔多😋⭐️清汤牛三宝米粉(牛肚,牛腩,牛筋)⭐️$61牛腩忟得好腍,好香,旧旧都大大旧,牛筋好烟烟韧韧,牛肚超爽口,我本身钟意食米粉,加上浓浓腩汁汤底,成个米粉索哂d 汤,好入味😍😍⭐️爽腩担担面⭐️$59担担面无想像中辣,花生酱好香,面条好爽口,个浓底好浓,同个面好夹👍🏻👍🏻⭐️菜心⭐️$21新鲜,拣左腩汁捞侍应姐姐话一日卖得最多系担担面👍🏻👍🏻👍🏻
今日lunch 都食得好饱,所以拣间轻食,粉面就差唔多😋

⭐️清汤牛三宝米粉(牛肚,牛腩,牛筋)⭐️$61

⭐️爽腩担担面⭐️$59