2022-12-29
为左庆祝考试合格🥳专登去上环一间好靓既餐厅食晚餐庆祝🤩入到去环境真系好靓好舒服,黄黄地灯光💡加埋枱上蜡烛🕯️好有浪漫既感觉,见到好多嘢食简,我地问左职员推介咗几款🎤跟住落单等待既时间都比想像中来得快🚴🏼♂️其实全部既摆设都好靓,我地每一碟都有影相📸{Home $208}好大碟,蟹肉超好食,浓浓既蟹肉味,混埋虾肉,海鲜味好浓烈{Gambas Ai Ajillo $168 }蒜片够晒脆,系好特别,未试过蒜片同虾一齐食可以咁夹,酱汁好入味{Chicken $88 }鸡翼炸得好香好脆口,沟埋蒜碎劲好味,轻量咸咸地,味道适中,唔会太多油,炸得到位刚刚好,品质一流 {Tartare$188 }牛肉同沙律都好劲量,大件又好食,味道好独特,系出面都食唔到咁高质,加埋半熟蛋,使到肉质更滑,真系好出色以上系我地都觉得好食☀️值得再叫,菜式好特别,好食,有好野当然要同人share啦
等待既时间都比想像中来得快🚴🏼♂️其实全部既摆设都好靓,我地每一碟都有影相📸 {Home $208}
好大碟,蟹肉超好食,浓浓既蟹肉味,混埋虾肉,海鲜味好浓烈 {Gambas Ai Ajillo $168 }
蒜片够晒脆,系好特别,未试过蒜片同虾一齐食可以咁夹,酱汁好入味 {Chicken $88 }
{Tartare$188 }