2022-08-08 3284 浏览
🇭🇰Little Bao·呢间我svae咗超耐㗎喇 不过因为呢间个feel似轻食多啲 所以我地一路都无食过🤣🤣系𠮶日下午茶时间系附近做完运动谂起佢先终于黎左😈·FRIED CHICKEN BAO $98 l PORK BELLY BAO $88老实讲我自己原本觉得佢白色呢种面包唔算话好吸引 因为个样劲似馒头 但系佢食落系超级松软 而且暖笠笠 食落完全唔会寡😍😍配埋佢个炸鸡真系超好味 因为佢个鸡系真系即炸既 所以系劲热辣辣 个鸡皮都好脆 一咬落去系真系爆汁 超正🐤唯一系佢个黑醋汁我自己觉得稍微浓味左少少 但系都超级推介🤤之后佢另外个猪腩肉都做得超出色 佢个猪腩肉真系好靓 肥瘦好适中 煮出黎都系超级juicy 配埋啲大葱咬落去口感劲好🐷·SESAME BUT DIFF BAO $48 l SEAWEED POPPERS $98佢呢个甜品系我哋去𠮶阵既seasonal special黎既 佢个包系好似炸馒头咁炸左既 热辣辣得黎完全唔会干身或者油腻 配埋中间冻既芝麻雪糕 口感超正 我自己好钟意🤤🤤佢个芝麻雪糕系messina既 所以芝麻味超香 而且唔会太甜 配埋啲都几辣既辣椒丝 食落超有层次🌶️
🇭🇰Little Bao
FRIED CHICKEN BAO

SESAME BUT DIFF BAO $48
SESAME BUT DIFF BAO
l SEAWEED POPPERS $98
SEAWEED POPPERS

佢呢个甜品系我哋去𠮶阵既seasonal special黎既 佢个包系好似炸馒头咁炸左既 热辣辣得黎完全唔会干身或者油腻 配埋中间冻既芝麻雪糕 口感超正 我自己好钟意🤤🤤佢个芝麻雪糕系messina既 所以芝麻味超香 而且唔会太甜 配埋啲都几辣既辣椒丝 食落超有层次🌶️之后佢炸紫菜墨鱼波都好有惊喜 佢入边系真系有一粒粒嘅墨鱼 食落去口感好好 配埋佢个好似虾酱既黑蒜酱超级惹味 好送酒🦑
#rbyeat
#rby西餐