2019-10-17 700 浏览
有朋友生日话要黎食香锅😋~又真系无介绍错㖞😎一黎到个环境己经觉得好特色~呢个我比满分😍😎重点推介香锅~锅底有香辣同秘制酱香味~我拣左香辣锅要小辣~怕唔够麻味仲剔左加麻😋锅底都系$38好抵食~配菜都好多选择我地叫左七八个𩠌~香锅一黎到己经闻到好劲香味😋食落又唔觉得辣㖞~我地八个人黎食有六个都唔食得太辣~所以呢个锅好岩我地食~麻味十足~食到个嘴都好麻😋~啲𩠌抄得好入味正呀~推介推介🙋🏻‍♀️大家黎到都一定要试😋云耳~酸酸味道又唔错~云耳好爽口😋酸菜鱼~睇网上评语话一定要黎食酸菜鱼~酸菜鱼都大碟~鱼劲滑口~重点系鱼系无咩骨🤩唔洗要拆骨咁麻烦😋毛血旺~唔好睇佢外表好似好辣甘~叫咗小辣唔系好辣咋~😍毛血旺煮得好有味道😋里面仲有好多配菜架

😋云耳~酸酸味道又唔错~云耳好爽口

• 经典香辣锅