2015-05-01
小妹非常中意BBQ~但因为朋友忙, 而且BBQ场又远, 好难约得郁佢地去~今次揾到间位于市区的BBQ场, 而且团购又可以减价, 终于约得动班朋友一齐去试下啦~位置于新蒲岗工业区内, 我地系钻石山转的士过去都唔洗跳标, 行就好似有D 远啦, 不过朋友坐巴士都几方便~而且用MAP帮手都唔难揾, 指示就冇啦, 揾街号啦~!!坐电梯到天台仲要行一层~远远就嗅到BBQ香, 胃口大开了~先说说环境~一入去见到一班细路骑住果只胶马仔系度玩, D父母有D都坐左系个钢铁造的亭入面食野, 环境都真系几好, 如果冇细路都可以几浪漫~另外讲讲个地方清洁先, 地下好干净, 一D油同痴笠都痛, 明显系每晚都用心洗地, 真系感到好安心舒服; 场地一角有洗手盘同洗手液, 整污浊左都唔洗怕; 场地亦有私人洗手间, 干净不过细D; 每围台都有个盒俾你放晒D袋入去, 非常贴心。每台都有孜然粉, 辣椒粉同喷喷装的蜜糖任用, 厕纸&手套都系任用的, 非常好~ 去到立即送上每人大虾及带子一只, 得一只唔多紧喉, 不过唔洗钱就算啦~!!取食物区都好干净, 而且食物十分充足, 真系好似店家D 相一样, 食物的种类都好齐全, 最好食有
坐电梯到天台仲要行一层~远远就嗅到BBQ香, 胃口大开了~