2022-08-06
朋友介绍第一次嚟呢间星小馆喺佐敦 要上一层上到去咁个装修几舒服而且亦都唔会好迫啲位我哋叫咗一个餐然后成种类非常多而且好特别乳猪超级好食但系肉就肥咗啲猪仔超级肥但系皮脆另外有个类似饭的物体唔记得咗个名好似啲脆米粒咁好好食鱼好大条龙趸仔好新鲜而且佢仲配送一个自家秘制豉油超大碗鼓油好搞笑生炒骨炸得好脆加埋酱汁之后再煮亦都唔会令到啲皮林晒而且菠萝好甜不过令到我非常之惊喜嘅系临尾上嘅潮州粉果同埋炒米粉超级好食佢嘅粉果好特别连我呢个唔钟意食粉果嘅人都食另外佢嘅炒米粉系用新竹米粉我最钟意就系食新竹米粉要炒到啲米粉咁靓其实系好难嘅 证明师傅工价十足另外甜品我哋上咗一个麻雀椰汁糕一盘十三么好特别而且仿真度极高不过麻雀椰汁糕就比较贵呢一间餐厅嘅价钱对比起食物嘅质素同味道都尚算合理本身都觉得佢嘅价钱系偏贵嘅迟啲约埋好朋友亦都会再嚟帮衬有一个鲍鱼汤就比较失色咗少少失色嘅点系在于佢嘅鲍鱼片到好薄完全食唔出鲍鱼嘅感觉感觉同鱿鱼冇乜分别而且汤非常之咸 但不是味精𠮶种死后没有味精证明汤非常足料但系可能盐就落得比较多咗少少啦
朋友介绍第一次嚟呢间星小馆
喺佐敦 要上一层上到去咁个装修几舒服而且亦都唔会好迫啲位