2018-11-25 146 浏览
星期六晚嘅七点钟门口已经排晒长龙, 我哋攞咗张飞等咗一阵就入得非常好彩!食物嘅选择非常丰富, 唔同嘅卷物似乎系呢间餐厅嘅特色。芝士软壳蟹卷, 蟹籽好多淋喺面, 芝士用火枪烧过, 食落好香, 软壳蟹好脆身, 卷物份量都好大件, 略嫌啲饭有啲散散地唔系好够实。芝士厚烧玉子, 初时以为仲会有啲酱汁喺面, 𠮶款应该系汁烧玉子。 芝士同玉子本身唔算好夹, 而且玉子入面好干, 系有好浓嘅蛋味但系真系好干同好实, 点咗豉油都弥补唔到, 个人有啲失望。大阪猪扒丼, 同佢餐牌张相一样咁大碗! 吉列猪扒上面有厚厚嘅椰菜丝同木鱼丝, 猪扒底下嘅饭有啲似滑蛋饭, 猪扒脆身唔漏,面粉亦唔厚,非常好食!配埋滑蛋饭完全加分!
食物嘅选择非常丰富, 唔同嘅卷物似乎系呢间餐厅嘅特色。

芝士软壳蟹卷

芝士厚烧玉子