2019-08-22 264 浏览
开学后小编少左出去食好西,平日食lunch通常都系颓颓地附近解决~ 不过讲真第一城黎黎去去都系食𠮶几间😂,今次介绍嘅尚点系其中一间餐厅,主打上海菜,呢度嘅午市一人套餐好丰富,无论系前菜、主菜、定饮品都选择多多。先讲前菜,小编最喜欢就是凉拌粉皮,食落滑溜溜,花生酱都好香~ 好开胃!主菜方面,我地叫左嫩鸡煨面、担担面、雪菜肉丝炒年糕一齐开心share。嫩鸡煨面唔错,虽然鸡肉唔算嫩,但胜在够清,汤底都好好饮;至于担担面,唔食辣既小编好欣赏可以拣唔辣,食落花生酱好浓郁;炒年糕系烟韧控之选,好好咬口!总共有成10款主菜配搭可以拣,唔够仲可以加小食添,试过红油抄手都几正!再加埋个养颜既黑芝麻豆浆做饮品就perfect池啦!

再加埋个养颜既黑芝麻豆浆做饮品就perfect池啦!