2019-04-02
🚩屯门🥘屯门咖喱屋-位于置乐, 性价比高既印度咖喱餐厅!!! 午市呢段时间都多人, 所以都等左10至15分钟先入得, 不过侍应会系你入之前问定你食咩, 减少等待美食时间👍🏼整间餐厅嘅侍应都系印度人, 感觉好正宗xd-🥘精选午餐 - 咖喱鸡 $45只系$45, 就可以享受汤, 蔬菜, 薯条, 饭, 咖喱, 烤饼, 餐饮, 劲扺食!!!✅份量, 种类都好多! 咖喱微辣好惹味, 鸡肉都大大旧, 𩠌饭𩠌薄饼一流, 自己更喜欢吃烤饼, 同咖喱系perfect match. 薯条系M记薯条嘅粗版, 虽然口感无话好特别, 但满满的碳水, 所以食完系劲饱劲满足!!!❎汤系普通茶餐厅例汤, 冇咩特别. 蔬菜个部份都比较求其, 系粟米豆萝卜😂餐饮其实想要拉茶(好似杂技将茶拉到好远𠮶款), 但叫咗奶茶, 结果好水, 几难饮, 下次试吓拉茶-整体性价比高, 份量同咩都有d完胜. 劲岩大胃王同淀粉控去食嘅餐厅!!-
整间餐厅嘅侍应都系印度人, 感觉好正宗xd
🥘精选午餐 - 咖喱鸡 $45