2017-03-30 173 浏览
突然想食韩式鸡,但又唔想吃炸,见到呢间有烤鸡,决定泥试一试 😊😊😊先泥一个招牌烤鸡🐥🐥🐥🍖🍖🍖🍗🍗🍗,同款仲有好多唔同味道,如: 辣味,蒜,京䓤等等。但我就选择左原味,唔洗谂😂😂😂😂😂 同炸鸡好唔同,烤鸡无左果层炸粉,感觉上“无咁热气”。最重要嘅系,鸡肉都仲系咁嫩滑又唔会干争争咁 😄😄😶😶😶 调味唔多,食到鸡肉味,唔会被强味嘅调味料抢哂。 另外仲附上三种唔同酱汁😲😲😲 红色嘅系一般韩式辣酱,黄色嘅系芥苿,而白色望落似沙律酱但食落就有啲甜甜地又有薯仔嘅粉粉地味道 😮😮😮😮 白色酱比起辣酱同芥苿酱嘅味道无咁突出,个人觉得辣酱最夹😂😂😂😂再泥一个烤牛肉pizza🍕🍕🍕🙆🙆🙆 一如既往,韩式pizza嘅饼底比较薄,无咁快饱😁😁😁 底层有一层甜甜地嘅烧烤酱,配料就有:三色蕉同埋牛肉粒。配料切得细细粒咁,食pizza时啲配料唔会跌到成枱都系,好方便👍👍👍 值得一赞嘅系,佢嘅芝士落得好重手😲😍😍😍😍😍 好chewy,但系味道又唔系好浓,食落唔觉腻 👍👍👍 不过个人觉得肉料份量上可多一点😅总括而言,成个餐厅嘅环境好好,靠窗坐仲可以望到lee gardens一带嘅街景,感觉好似有点高级😂😂😂😂 星期四晚
招牌烤鸡
烤牛肉薄饼

总括而言,成个餐厅嘅环境好好,靠窗坐仲可以望到lee gardens一带嘅街景,感觉好似有点高级😂😂😂😂 星期四晚人唔多,唔会太嘈,仲会播一啲好updated嘅kpop歌,同朋友聚会系一个好地方。食物选择唔多,但每样食物都做得几高质。餐厅负责人同侍应都识用英文沟通,电话book枱时,老板虽然唔识讲中文,但识得听同用流利嘅英文对答😁😁 绝对会再泥!
2017-03-30
招牌烤鸡