2022-07-09 196 浏览
发觉呢排嘅天气真系好适合外卖,所以今次我都决定买外卖同屋企人一齐食。今次介绍嘅餐厅相信大家都唔陌生,就系PizzaExpress啦。即刻同大家介绍吓我𠮶日外卖咗啲咩嘢食啦,首先想讲嘅意式焗肉丸,我觉得肉丸个口感好实在。加上佢系用蕃茄酱调味嘅,所以都算系一个几开胃嘅小食。之后想讲吓嘅就系鸡肉苹果沙律,我想讲呢个沙律真系健身人士嘅恩物,佢个沙律系用咗火箭菜去整嘅,另外佢嘅鸡肉都唔会太油腻。再加埋好爽口嘅青苹果,成个沙律真系超级低卡路里,够晒健康!然后喺Pizza方面首先我想讲嘅就系番茄新猪肉薄饼,相信大家都知道新猪肉系咩嚟。顾名思义就系素嘅猪肉,但系我识嘅时候真系完全唔觉得系素食。佢一样系有猪肉个口感同埋猪肉嘅香味。我自己就好满意啦!之后第二款想介绍嘅Pizza就系羽衣金兰蘑菇松露薄饼,我觉得呢个Pizza真系做得好香,首先蘑菇同松露真系好夹。再加埋羽衣甘蓝焗左之后都一样食到佢本身嘅香味,屋企人都一样好钟意呢款pizza。
外卖送餐