2020-12-11 1302 浏览
有日同个fd凑仔,凑仔前食左个lunch先,吾小心又满足左🤣肉体同心灵都好满足!首先不得不赞,ufufu个menu个摄影师,d相令人好想样样都食!最后拣左牛肉寿喜烧乌冬+双重芝士溶岩和牛汉堡,两个女仔食~寿喜烧有少少咸左d,肥牛正常咁,啲乌冬反而弹弹牙同吸吸吸晒个汤好好味!溶岩芝士汉堡,和牛好好食r!暖暖地同体温差吾多,吾会话煎到好油腻,入口溶化既感觉好治愈☺️不过「溶岩芝士」就变左「花岗岩芝士」😂一啲都吾溶,本身小剧场系幻想少少流心既感觉🤣食完仲未倾完,当然重要系心挂挂d甜品😍😍(讲多次啲相真系好吸引!)恃住有第二个胃...再叫左两个甜品~Tiramisu 栗蓉芭菲+心太软抹茶芭菲抹茶味几好食㖞,本身都钟意抹茶产物,成日食所以都无咩惊喜架啦谂住,但今次个抹茶少少苦得嚟配埋个云尼拿雪糕好夹(🤭🤭又解锁一样技能,下次自己系屋企试整下先)反而栗蓉芭菲太少栗蓉,中心果d都系朱古力嚟既😭我吾食朱古力架...Tiramisu 又可以再浓番少咖啡味就好啦...不过可以坐好耐,倾好耐,侍应又好好见水杯水少就自动加番水,加分🌟🌟食物水准中规中举,不过所有野加埋系开心的一天啊!🌝

最后拣左牛肉寿喜烧乌冬+双重芝士溶岩和牛汉堡,两个女仔食~

Tiramisu 栗蓉芭菲+心太软抹茶芭菲

食物水准中规中举,不过所有野加埋系开心的一天啊!🌝