50cm韩式海鲜锅,第一次食咁长嘅韩式海鲜锅,用到两个Gas炉🥘好夸张,仲好吸睛,打卡真系一流🤩我地叫左少辣,辣度啱啱好,越食越入味🤗整个海鲜锅放满好多海鲜,款式都好多,样样都有啲😍有蟹🦀、鲍鱼、虾🦐、青口、扇贝、鱿鱼🦑、蚬等等⋯⋯我地最钟意食嘅就系大大只蟹,蟹肉味道鲜甜👅我地仲另加韩国手工面一份,好弹牙烟靭,索哂海鲜汤嘅所有浓郁嘅精华原味韩式炒年糕份量好足够,配料都好多,酱汁好浓郁,年糕口感真系好烟韧,味道甜甜辣辣,好醒胃🤤仲有公仔面🍜衬埋啲酱汁真系一流😬甜辣炸鸡+香肠年糕串(半份)鸡皮好脆,炸鸡仲保持到鸡肉多汁,肉质嫩滑,甜甜辣辣非常惹味🤩仲有一串长长嘅香肠年糕串,外脆内软又烟靭嘅年糕配埋脆皮肠,好味道😋🎀😊餐厅舒适宽敞,设有室内同埋室外座位,室外环境气氛都好Chill,好似置身韩国咁!上菜速度快,食物份量好足够!餐厅店员服务态度好友善,抵赞👍🏻

甜辣炸鸡+香肠年糕串(半份)