同朋友👩🏻‍🎓一齐喺旺角佢👩🏻‍🎓话想食西餐,咁我哋喺呢条街行吓望吓,因为呢度有好多小餐厅🍽️,路过呢度,我记得食过,几好味,问朋友👩🏻‍🎓意见,佢👩🏻‍🎓话都好,咁我哋就入去开餐🤣$73「烧春鸡(半只)配薯条及沙律」配「周打蚬汤」「周打蚬汤」先上,汤底够滑够creamy,仲有几只大大只嘅周打蚬🤩「烧春鸡(半只)配薯条及沙律」:烧春鸡外皮烧到脆脆哋🤩,鸡肉就软熟好鸡味😋;炸薯条🍟亦出奇地好味🤣$168「原只龙虾牛油果沙律」:龙虾身🦞嘅肉起咗,然后捞埋牛油果粒🥑,放番喺龙虾壳度,好食🤩;龙虾钳厨师已经剪开咗啲,好容易食,里边有好多肉,美味🤩$32 Latte:够浓滑😋$32 Long Black:都系够浓滑😋$48「巴斯克芝士蛋糕🍰」:唔系好甜,好 creamy,相当滑🤩

$73「烧春鸡(半只)配薯条及沙律」配「周打蚬汤」

$32 Latte:够浓滑😋

$32 Long Black:都系够浓滑😋