2017-04-25 869 浏览
朋友话好想食放题,又想试下新餐厅,又想就返放工位置,openrice左长沙湾有咩放题,发现左呢间东京一番好似都几吸引,提前book左位,晚饭时间都唔算太多人。一坐低就发现order纸多得夸张,而且野食既品种好丰富,梗系要一口气落一大堆野食啦野饮同甜品都系自助既,多选择,而且甜品卖相都几吸引小食多滋味,我地每样都叫左两件试下先,刺身好新鲜,赤虾都赤贝都要再叫叫左d寿司试下,寿司饭唔会太大件手卷有海胆,都几新鲜蒜蓉扇贝同芝士焗蚝,绝对要再order一口牛柳,味道唔错,而且牛唔会太韧烧玻璃猪肉 芝士牛舌鸡软骨好脆,加左七味粉够惹味炸鱿鱼,炸蚝,一口芝士同香芋丸。唔会太多炸粉,炸得好香口牛油粟米当然系必点,呢个都系自助既,钟意食几多自己装,我地装左几碗,正最后食埋甜品,有雪糕,不过我地就想清清地,拣左呢几样都唔错,又唔会太大件值得一赞既系呢间放题既员工服务态度都几好,落单好快而且一见到台面有吉碟就会即刻收走
野饮同甜品都系自助既,多选择,而且甜品卖相都几吸引
叫左d寿司试下,寿司饭唔会太大件
手卷有海胆,都几新鲜
蒜蓉扇贝同芝士焗蚝,绝对要再order
一口牛柳,味道唔错,而且牛唔会太韧
烧玻璃猪肉 芝士牛舌
鸡软骨好脆,加左七味粉够惹味
炸鱿鱼,炸蚝,一口芝士同香芋丸。唔会太多炸粉,炸得好香口