2023-02-19 103 浏览
荔枝角呢间御名园环境舒适宽敞,坐得舒服,空间感够,枱与枱之间嘅距离都好充足,又够光猛,而且招呼好,服务周到,今时今日服务都好重要㗎😊西澳洲龙虾🦞上汤伊面(约一斤四両),感觉上有两斤咁大,好多肉,个汁又好味,我哋个个见到都抢住食,又弹牙又有𧎚味,零舍不同🥰巨型蛏子4大只,蒜蓉粉丝底,香甜爽口超肥美,真系要用刀叉享受,个个食到舔舔脷,赞不绝口👍🏻星洲金沙脆鱼皮,脆皮炸子鸡,送酒送饭,顿时胃口大开,炸子鸡皮脆肉嫩,啖啖肉,脆鱼皮,卜卜脆,食得特别过瘾☺️美国桶蚝(姜葱焗),上枱时滋滋作响,香气扑鼻,未食已经流口水,美国桶蚝特别有蚝嘅香味,绝对唔同普通嘅本地蚝,包你食过返寻味👍🏻雪莲果椰皇炖竹系鸡汤,足料炖汤,滋补养生,好够药材味,真材实料无花无假,正🥰饱鱼汁花胶炆豆腐,又香又滑对皮肤好,健康养生推介,而且份量十足☺️上菜效率高而且招呼好,服务有礼,唔怪之得佢咁旺场,未到七点已经高朋满座👍🏻食埋桃胶杏仁茶糖水,真系超级无敌大满足,个个都食得好开心,约定下次再来大擦一餐,非常推荐啊👍🏻👍🏻👍🏻