餐厅: 本原純素
资讯:

2022-07-24 611 浏览
之前同朋友仔夜晚上去,打算试吓呢度好新式嘅素菜,咁就点咗三个唔同嘅款式。首先点左个比较清爽嘅芒果牛油果红菜头嘅组合?所有嘢都好新鲜,食得出佢哋好鲜甜,只系就算以女仔来讲,呢个份量都真系好似细份左少少,一人一啖都已经食完。如果可以加多少少沙律系底,我谂会满足啲。之后上咗个黑醋汁意粉,意粉同个汁都几夹,不过就比较淡味。呢个又系份量比较少嘅一碟,其实我谂我哋都唔算特别大食,不过又系一人几啖就食完🙈最后点多个麻婆豆腐饭,系全晚最饱最好味既一碗!佢个味同平时有肉个种分别唔大,而且够重口味,好食啊!而且份量正常番啲,终于有番少少饱肚感🥹总结,食物好味,但份量真系太少🥲可能去之前要食定啲野😂

总结,食物好味,但份量真系太少🥲可能去之前要食定啲野😂