2022-10-09
六角系我同同事嘅饭堂😂,谂唔到食咩又想近近地就会去食,成个menu食过唔少,今日就同大家share下食过又好嘅。碎吞拿鱼腩饭定食($158)(相左下),好肥美,充满鱼油香,捞埋葱食,可以中和下,正。通常都系食鱼生,有一日食咗蒲烧鳗鱼饭定食($178),鳗鱼软绵,鳗鱼汁好够,不过overall唔特别。每日有special,其中一个我觉得几好系有两碗唔同嘅鱼生,$200左右,碎吞拿鱼饭(右上)同角切鱼生饭(右下)。两碗系细细碗,比平时嘅细。都几好,一次过食到两款,感觉丰富。都试过单独叫角切鱼生饭定食($168)(左上)咩鱼生都有啲,新鲜嘅,不过食角切好难真系品赏到鱼生嘅质素,都系贪佢咩都有啲,对我嚟讲几开心。Overall 质素唔错,但价钱真系唔平啦😂,因为次次食完其实唔太饱。好好味就好味,但唔算好抵食。