2020-03-12 379 浏览
Lady M® 一直被誉为纽约最顶级、最著名嘅法式蛋糕品牌,蛋糕少贵但真心食完会有种升天嘅感觉🧏🏻‍♀️💘真系好好味🥺😍几肥都会食完佢🤪-Earl Grey Mille Crepes伯爵茶千层蛋糕呢个真系痴_线世界级好味🎂卖相睇已经见到有成廿几层班戟皮🥞层与层之间搽满咗法国伯爵茶制成嘅伯爵茶忌廉🧁面层再有面好似镜咁闪令令嘅伯爵茶cream同伯爵茶叶碎粒🙉千层蛋糕咬落烟韧,层次分明💫茶味香浓🍵😍👅评分:9.5/10价钱:$75-Black Pink Checkers 士多啤梨棋盘蛋糕对女仔嚟讲,呢个蛋糕打卡真系好靓😍呢个系个海绵蛋糕🍓以粉红色嘅云呢拿海绵蛋糕同黑色竹炭朱古力海绵蛋糕形成方格棋盘🖤💗🖤💗中间有士多啤梨忌廉芝士味嘅cream同埋面层系士多啤梨朱古力酱,几甜而唔腻💫✨评分:8/10价钱:$68-Gâteau Nuage 法式芝士蛋糕食过无数唔同国家嘅芝士蛋糕,而令我好一见钟情嘅就系New York Cheesecake🤪呢只虽然系叫做法式芝士蛋糕🧀但系佢同NY Cheesecake个质感同味道都好似😍成旧蛋糕以香浓嘅忌廉芝士制作,而且质感好浓郁好实👅🤪面层系酸忌廉芝士,饼底仲带有
Earl Grey Mille Crepes伯爵茶千层蛋糕
评分:9.5/10
价钱:$75
Black Pink Checkers 士多啤梨棋盘蛋糕
评分:8/10
价钱:$68
Gâteau Nuage 法式芝士蛋糕
食过无数唔同国家嘅芝士蛋糕,而令我好一见钟情嘅就系New York Cheesecake🤪呢只虽然系叫做法式芝士蛋糕🧀但系佢同NY Cheesecake个质感同味道都好似😍成旧蛋糕以香浓嘅忌廉芝士制作,而且质感好浓郁好实👅🤪面层系酸忌廉芝士,饼底仲带有肉桂香🥨食落会觉得有d腻🙉因为真系好q浓郁🤪😍
评分:8.5/10
价钱:$68