2022-09-30
第一次去食地中海菜,book左位之后一直好期待。店面装修得好有feel,好适合怕拖或者好友打卡倾计!我地拣左set executive($148)同set deluxe($178)一齐share前菜**是日餐汤/地中海凯撒沙律配烤鸡今日餐汤系蕃茄汤,汤好浓郁,有蕃茄颗粒,唔酸,饮完好清新。沙律就铺满左芝士,沙律菜好新鲜,好fresh,食落仲有奶油香!小食**蕃茄红莓意式烤面包/意式烟三文鱼切片烤面包估唔到味道系咁特别,超级推荐,包上面摆左蕃茄粒,酸酸地,加埋脆口既面包,好食!而三文鱼切片唔会好咸,同酸酸地既蕃茄一齐好开胃主食** 纽西兰西冷牛扒我最爱既肉肉😝牛扒一摆底即刻闻到阵肉香,食既时候点埋佢隔离个芥末酱,又几夹㖞👍🏻** 肉食者披萨Pizza咬落脆口,铺左烟肉同橄榄,满口都系芝士香**香蕉麻糬/西班牙油条麻糬甜甜地加埋蓝莓香蕉,完全可以解济😍而西班牙油条甜甜地,同埋朱古力酱一齐,咬落脆卜卜📎成餐饭好食到估唔到我同我朋友两个胃口细细竟然可以瞬间清哂d野食
前菜
**是日餐汤/地中海凯撒沙律配烤鸡
小食
**蕃茄红莓意式烤面包/意式烟三文鱼切片
主食
** 纽西兰西冷牛扒
** 肉食者披萨
Pizza咬落脆口,铺左烟肉同橄榄,满口都系芝士香
**香蕉麻糬/西班牙油条
麻糬甜甜地加埋蓝莓香蕉,完全可以解济😍
而西班牙油条甜甜地,同埋朱古力酱一齐,咬落脆卜卜