2019-02-03 432 浏览
同几个朋友去庆功 黎左呢间神川D野食真系好味到颠去之前师父又会打黎同我地倾好细心呀所以都好期待!!!食完真系好满足之前冇写过食评真系唔写唔得呀今次!位置系偏左d 但为左食好西, 值!我地拣左900蚊一位。 我地有6个人。 师父话多d人食就多d budget 买料。大家食完都一致认为出面900冇可能食到我地估出面食加埋一最少都要1500食omakase 唔使加一都系第一次听!食完已经话下次要再黎!我地都识做嘅 见佢地咁比心机都有比tips架~入正题喇前菜又正又开胃刺身好鲜呀,有d挂住食冇影到啊~哗呢个龙虾刺身真系又鲜又甜!呢个北海道响螺真系好好味,好味过我系九洲同冲绳食到嘅~~呢个toro 师父做左熟成! 仲解释左熟成比我地听, 听完唔记得左噜, 净系记得味道口感因此而提升左, 呢间铺真系好有心!未食过呀,日本人好钟意食罗卜,佢地钟意嘅做法 好好味呀日本生蚝 佢地好细心问我地想食熟定生,creamy ~~呢个日式烧虾 用左秘制芥末籽酱! 唔系斋烧只虾,不一样的味道啊 ! 满意满意
同几个朋友去庆功 黎左呢间神川
D野食真系好味到颠

去之前
师父又会打黎同我地倾
好细心呀
所以都好期待!!!
食完真系好满足

之前冇写过食评
真系唔写唔得呀今次!

位置系偏左d
但为左食好西, 值!

大家食完都一致认为出面900冇可能食到

我地估出面食加埋一最少都要1500

食omakase 唔使加一都系第一次听!
食完已经话下次要再黎!
我地都识做嘅 见佢地咁比心机都有比tips架~

入正题喇

前菜又正又开胃

刺身好鲜呀,有d挂住食冇影到啊~

哗呢个龙虾刺身真系又鲜又甜!

龙虾刺身

呢个北海道响螺真系好好味,好味过我系九洲同冲绳食到嘅~~

北海道响螺

刺身

未食过呀,日本人好钟意食罗卜,佢地钟意嘅做法 好好味呀

日本大根沙律

日本生蚝 佢地好细心问我地想食熟定生,creamy ~~

日本生蚝

芥末籽酱烧大虾