2011-12-25
虽然TST 店有靓景, 但就安排唔到坐近窗位置.. 有D失望唔叫today’s set了, 向menu 转攻一直好评如潮既食物吧由于肚仔饿既关系, 同朋友仔都不禁将两个main 加$45 变成set 变set 就系多左个soup of the day 同mini salad但上台时先发觉同想像好有出入无谂过个汤唔系一d creamy 既汤 @.@清汤带两三片细烟肉同椰菜, 而且好咸!! 我完全饮唔落口..Carbonara 系我至爱, 点可以唔叫呢原来仲配埋包包tim甜甜既包连单食都好食过人Carbonara 虽然唔系好creamy 但都几好食吉列猪扒炸得好脆, even 林左个sauce 都唔会林晒同烘左既包好夹同某一专做吉列猪扒三文治既店舖纯用白面包有D 唔同Hoho~ 食dessert 又同朱古力做朋友食完感觉实在好sweet!~
但上台时先发觉同想像好有出入 无谂过个汤唔系一d creamy 既汤 @.@
清汤带两三片细烟肉同椰菜, 而且好咸!! 我完全饮唔落口.. Carbonara 系我至爱, 点可以唔叫呢
原来仲配埋包包tim
甜甜既包连单食都好食过人
Carbonara 虽然唔系好creamy 但都几好食 吉列猪扒炸得好脆, even 林左个sauce 都唔会林晒
同烘左既包好夹
同某一专做吉列猪扒三文治既店舖纯用白面包有D 唔同 Hoho~ 食dessert 又同朱古力做朋友
食完感觉实在好sweet!~