2024-02-23
喺呢度生存咗咁耐都第一次嚟呢间,唔知开咗几耐呢,原来呢度环境同埋质素都好好㗎!系服务态度欠讲咗食物先!呢间舖头嘅午餐set非常抵食,百几至五百几蚊都有选择!我哋嚟呢度当然食烧肉餐啦!嗌咗一款三百几嘅烧肉,一款二百几嘅烧肉同埋百几嘅海鲜烧套餐呢啲系紧餐嘅沙律同埋小食,小食系泡菜牛脷 有三粒大大粒珍珠米一碗都好好味沙律菜唔系用凯撒沙律酱系用日本醋非常好佢嘅上菜好快,因为肚饿同埋时间嘅关系冇影好多相就食咗,不过觉得𠮶个二百几同埋三百几嘅烧肉餐个样同埋质素其实都差不多,下次可以拣二百几就抵食因为我系食海鲜餐,但系我都想食啲肉,就加咗份鸡胸肉同埋跟餐嘅牛肉$58𠮶个,原来𠮶个牛福肉美国𠮶只都系好肥的,我钟意食小肥膏,但系朋友就好钟意食肥美嘅烧肉鸡胸肉系要另外再加因为每份餐净系可以用特惠价钱加一个食物!呢样嘢要注意鸡胸呢个情况食就最好味,唔会好硬新鲜嫩口烧到啱啱好 减肥之选正呀海鲜鱿鱼全部都好有质素,大虾都正!加咗个蔬菜拼盘有啲贵,但系想食会有南瓜同埋洋葱同埋菇,反而冇菜整体而言非常满意,不过张枱会有啲迫因为好多细细碟嘅嘢,四个人嘅话坐四人枱就会好迫,今次三个人都觉得有啲激动🤣🤣服务态度嘅话就全程
讲咗食物先!呢间舖头嘅午餐set非常抵食,百几至五百几蚊都有选择!我哋嚟呢度当然食烧肉餐啦!嗌咗一款三百几嘅烧肉,一款二百几嘅烧肉同埋百几嘅海鲜烧套餐 呢啲系紧餐嘅沙律同埋小食,小食系泡菜牛脷 有三粒大大粒
珍珠米一碗都好好味沙律菜唔系用凯撒沙律酱系用日本醋非常好 佢嘅上菜好快,因为肚饿同埋时间嘅关系冇影好多相就食咗,不过觉得𠮶个二百几同埋三百几嘅烧肉餐个样同埋质素其实都差不多,下次可以拣二百几就抵食
鸡胸呢个情况食就最好味,唔会好硬新鲜嫩口烧到啱啱好 减肥之选正呀 海鲜鱿鱼全部都好有质素,大虾都正!加咗个蔬菜拼盘有啲贵,但系想食
会有南瓜同埋洋葱同埋菇,反而冇菜
服务态度嘅话就全程都麻麻哋,没有表情而且冇咩反应,好似长期黑面咁🥹人哋明明好好礼貌…同埋发现佢原来冇上甜品….