2023-11-21 1719 浏览
公司聚会嚟呢度食日本菜,同事揾咗呢间餐厅时,见到几高评价!午餐嘅款式都几多,呢日有啲冻,而且最近身体有啲寒凉,谂住食热嘢,但系又唔想食豚肉,谂住就咁散嗌过海鲜㖞,原来𠮶个要六点后先有!咁我就嗌泡菜豚肉锅!有几片豚肉唔会太肥,啱晒我食!对面嘅同事系食肉兽,所以嫌少肉🤣🤣 我自己就觉得呢啲不嬲都唔会俾得多你,我嗌呢个都系想食多啲熟菜有冬菇大葱娃娃菜好多菇!仲有两旧香滑豆腐!泡菜嘅份量都好多,不过咸咗少少我仲加咗个海鲜蒸蛋,入面有虾同埋唔记得咗乜嘢海鲜,几好味,不过有啲贵同事嘅银鳕鱼西京烧都几靓仔,见到一个同事𠮶份靓啲大嚿啲另一个就麻麻哋,呢啲真系睇彩数,我见同牛扒一样,银鳕鱼靓唔靓同埋大唔大都系睇彩呢度环境几好,不过人手极度短缺,啲嘢食等劲耐同埋嗌人系嗌超耐,而且斟水或者等嘢饮全部都系劲慢🤣
公司聚会嚟呢度食日本菜,同事揾咗呢间餐厅时,见到几高评价!

午餐