2023-03-18
🥗 #观塘 #nonkitchen同同事出去食lunch~ 今次佢哋拣咗呢间「Non Kitchen」,我哋已经系第三次回头😛 呢度有各种西餐,仲有自助沙律吧、汤、蒜蓉包等任拎唔嬲😆 沙律菜有好多种,连dressings都好多选择㗎😚 跟餐仲有嘢饮㗎~🐠 香煎䲞鱼柳 ($138)今次试吓呢个鱼柳😍 鱼肉大片,冇骨,鱼皮煎得够香,鱼肉仲好嫩滑! 另外配有薯蓉、西芹红萝卜😋🐥 非洲烧鸡扒 ($138)呢个烧鸡扒我已经食过,今次encore😈 鸡扒更大块,鸡肉超嫩滑,鲜嫩可口,好味😋 同样都系配有西芹红萝卜、薯蓉~🐣 香辣蒜香鸡翼 ($78)呢系炸鸡翼个皮好脆,每只啲肉都好滑又juicy~ 同埋本身已经超香,仲配有两种酱:蛋黄酱、茄汁😛 鸡翼仲系单骨嘅,方便进食😙
🐠 香煎䲞鱼柳 ($138)
🐥 非洲烧鸡扒 ($138)
🐣 香辣蒜香鸡翼 ($78)