2021-06-03 61 浏览
食印度野最担心嘅系乜嘢呢?会唔会系惊环境比较幽暗、嘈吵、甚至有啲唔干净呢?😂 今日试咗一间令我有惊喜嘅印度餐厅,喺佐敦𠮶边,光线充足之余,老板好礼貌离开地铁站都系大概5分钟嘅路程,好容易揾🥸餐牌有好多选择,分类都好清晰,又有图片,中英文都有,点餐冇难度😜前菜黎一个青瓜乳酪先!🥳原本我哋以为系一片片嘅青瓜再加yogart系侧边伴碟,点知原来佢系将啲青瓜切碎晒,同乳酪混在一起, 好似食紧沙律咁样🥳🥳🥳🥳主菜我地叫佐个咖喱鸡同埋plain naan bread, 个咖喱鸡酱汁非常浓郁,只系少少辣,两个女仔都好钟意❤️配埋个naan,真系Yummy Yummy 呀😍😍😍 个咖喱鸡望落去唔算好大碟,但系原来里面有四大嚿鸡肉,超级抵食 🤪🤪争啲忘记分享埋个饮品添!Mango lassi, 好smoothy, 好滑,食咖喱一定要配埋佢😙

主菜我地叫佐个咖喱鸡同埋plain naan bread,