2014-02-17 1124 浏览
拜完年行经呢道, 比D香味吸引咗入去。 师傅啱啱招呼完一个客, 所以我就坐低咗。见佢餐牌D野食唔贵,就是旦叫几款猪、牛、鸡试下啦。在煮既过程已经嗅到好香,加上师傅一路都好建谈,一D都唔觉得耐。食物上台了! 卖相唔错,之后师傅再洒上一D特色既盐(我唔记得左D盐叫咩名= ="),食落好香口,生熟又刚刚好,好味!比佢D野食搅到我开左个胃想食多D添^^"见佢又有带子,新鲜圣子,雪花牛扒供应就试下啦, 一于医饱个肚!带子唔韧,冇雪味又香口调味相当好。圣子好新鲜,铁板烧真系好小食,但都好好味!牛扒直头一绝!肥瘦啱啱好,好有肉味!正头系和牛既口感!一路食既过程,师傅都有讲有笑,又可以睇到即席既表演!我食左咁多野都系二百蚊有找!抵呀!我住九龙都会专登揸车入去(因门口停到车)!总括黎讲,系一间好味又抵食既铁板烧!
总括黎讲,系一间好味又抵食既铁板烧!
2014-02-09
  • 串烧,带子,圣子,雪花牛扒