2018-11-22
呢间餐厅系一位朋友带我去食,地方都几收收埋埋个D工厦后门,我朋友系e头返工先识。入到去有位姐姐比左两张排餐既coupon 我地 上面写住晚市惠顾排餐可减$10不过我见蛋包饭仲吸引 所以就叫左鳗鱼蛋包饭 加$20 有包 沙律 汤 同埋野饮抵呀白汤:好多磨姑同栗米粒 味道偏淡 但饮到原味蒜蓉包: 好厚好大块 牛油刚刚好 蒜味好香 仲好脆 沙律:菜好新鲜,加左d酱 酸酸地好开胃主角黎啦:鳗鱼蛋包饭($68) 蛋好滑 鳗鱼好肥美 都有一半牒锦大 仲有d 沙律比你食下唔会好'利'我叫朋友叫左个炸鱼蛋包饭($58):粉唔厚一上场既时候仲系好热 所以好好味 加埋白汁无得输叫埋个小食拼盘($68)先~有两块虾饼 好弹牙呀 仲有两块紫薯饼,但系无味甜味 唔香三只车打鸡翼~其实就食到炸鸡翼 加Tabasco 酱锦既味~最后 两只鸡腿好似无'叶'过~无鸡味 咩味都无~最后两个人食左$234 晚市黎讲算平tim可以一试呀
沙律:菜好新鲜,加左d酱 酸酸地好开胃
我叫朋友叫左个
叫埋个小食拼盘($68)先~有两块虾饼 好弹牙呀
仲有两块紫薯饼,但系无味甜味 唔香
最后 两只鸡腿好似无'叶'过~无鸡味 咩味都无~
最后两个人食左$234 晚市黎讲算平tim
可以一试呀